FLACARA INALTARII

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni! ~ https://renasterea-constiintei-lemuriene.blogspot.com/ ~

Candidat pentru Înălţare



Maha Chohan

Câțiva dintre oameni cunosc serviciul excelent oferit omenirii de către Lorzii Karmei. Numele " Lorzii Karmei " generează multă teama de pedeapsă printre cei care nu înțeleg natura lor semnificativă în serviciul pentru viață. Numai în ultima vreme dragostea și recunoștința omenirii a înregistrat o creştere în acest sens faţă de luna august a acestui grup de Ființe pentru serviciul lor de mila, mai degrabă decât de pedeapsă.


Serapis Bey

Atunci când o persoană dorește să devină un "candidat pentru Înălțare" și solicită posibilitatea de a "curăța arderile sale" de toată karma negativă, Lorzii Karmei se pun într-un acord cu privire la cererea aspirantului dacă are puterea necesară, forță, credință, iluminare și capacități generale de a se angaja să echilibreze balanţa justiției într-o singură viață. Cu toate acestea, unele persoane care au răscumpărat karma negativă pe care au creat-o anterior printr-o lungă serie de încarnări şi au doar o mică datorie către univers pentru a "plăti" în finalul încarnării.


Channeled de Geraldine Innocenti - Podul spre Libertate

Extrase din învăţăturile Chohanilor din Raze

 

LINK -ul către
    Solicitare de Cerere pentru Înălțare



Rugăciuni la ... / Cele ŞAPTE FLĂCĂRI SACRE
Maeştrii Ascensionaţi prin Aurelia L.J

 Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!