FLACARA INALTARII

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni! ~ https://renasterea-constiintei-lemuriene.blogspot.com/ ~

Calea desăvârşirii, realizării, libertăţii, victoriei şi Înălţării

 

Este necesar ca cei care se numesc căutători ai adevărului, care tânjesc să intre în legatură cu Ierarhia Luminii şi cu Marea Fraţie Albă, să intre direct sub îndrumarea şi tutela marilor maeştri învăţători. Calea desăvârşirii, realizării, libertăţii, victoriei şi Înălţării pot fi parcurse doar printr-un proces iniţiatic. Pentru toţi acei mari maeştri care s-au înălţat vreodată aici pe planetă, sau oriunde în altă parte, Flacăra Înălţării a fost întotdeauna o cheie extrem de importantă, care deschide uşa nemuririi pentru fiecare suflet în parte.

Am păzit, am îndrumat şi am stat în Flacăra Înălţării mult timp, pentru ca să existe o cale si mijloace de întoarcere Acasă, prin care omenirea să poată reveni la starea ei Divină, atunci când va fi terminat cu nebunia simţurilor. De la “căderea omului”, dacă nu ar fi existat o Frăţie a Flăcării de Înălţare, nu ar mai fi fost drum de întoarcere pentru omenire. V-aţi gândit vreodată, în adâncul fiinţei voastre, ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar mai fi existat nici un drum de întoarcere?

Până acum, mulţi dintre noi au rămas prizonieri ai Iubirii pe această Stea temporar întunecată. Ulterior, în veghea noastră pentru Înălţarea planetei, ni s-a alăturat Fraţia Lemuriana a Luminii, din Telos. Împreună, timp de mii de ani am menţinut vie Flacăra Iubirii şi Luminii, în numele omenirii, până în ziua când vă veţi maturiza suficient de mult pentru a lua parte la acestă responsabilitate planetară.

Doresc să văd cum treceţi prin focurile purificării şi cum voi, cei care intenţionaţi să atingeţi statutul de fiinţe înălţate, veţi rămâne fermi şi vigilenţi, pănâ când această măreaţă victorie va deveni realitatea voastră. Sunteţi prieteni de inimă, de multe milenii.

Flacăra Înălţării - Aurelia L.J

Tr. Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!